Wandelweekend Ardennen (Chaveehut)

Wandelweekend Ardennen (Chaveehut)

Vindt plaats op t/m
Locatie: Maillen (nabij Namen)

Kosten

Deelnemer € 15.00

Meer informatie en contact

Contactpersoon Marleen van Aartrijk
Telefoonnummer06-48963250

Details

Na het succesvolle gecombineerde wandel- en klimweekend van afgelopen jaar gaan we in september wederom een weekend wandelen in de Belgische Ardennen. Vanuit de Chaveehut in België (ten zuiden van Namen) maken we twee tochten door mooi bos- en heuvelgebied. We gaan in elk geval een dag wandelen door het rivierdal van het riviertje de Bocq. De afstanden zijn zo’n 20-25 kilometer per dag. 

's Avonds koken we in de hut, samen met de klimmers van de regio die dat weekend een klimweekend hebben, en kan er worden genoten van een Belgisch biertje aan de bar. Overnachten kan naar wens in de hut of op het kampeerveld naast de hut.

De kosten voor het weekend zijn 15 euro; hierin zijn het verblijf op de camping of in de hut, het avondeten op zaterdag, ontbijt, en lunchpakket voor zondag inbegrepen. Gaarne te voldoen op bankrekening NL29RABO01339.33.059 ten name van NKBV Regio Oost Brabant, onder vermelding van "Wandelweekend" en de naam/namen van de deelnemers. Pas na ontvangst van de deelnemersbijdrage is de inschrijving definitief. Het vervoer van en naar het klimgebied is niet bij de prijs inbegrepen. Vanuit de organisatie zal een voorstel voor een carpoolrooster gemaakt worden; de kosten voor het vervoer dienen vervolgens rechtstreeks met de chauffeur afgerekend to worden. Een richtprijs hierin is 25 euro per persoon. 

Meer informatie en inschrijven: Marleen.van.Aartrijk@nkbv.climbing.nl