Extra Licentiepunten voor 2018 OF 2019

Extra Licentiepunten voor 2018 OF 2019

Vindt plaats op t/m om 10:00
Locatie: Dave

Kosten

opleiding / cursus € 15.00

Details

Beste Instructeurs en SportklimBegeleiders (m/v),

 

Om ervoor te zorgen dat iedereen ook in 2019 weer mee kan in de klimweekenden als begeleider of instructeur bieden we begin 2019 nog een extra mogelijkheid aan om Licentiepunten te halen.
En voor iedereen die er voor 2019 weer helemaal klaar mee wil zijn, is dit een perfect weekend om direct een flink aantal punten te verzamelen.
 

We organiseren dit Kaderweekend samen met Regio Rijnland. We rekenen op maximaal 40 deelnemers voor beide regio’s gezamenlijk.
De overnachtingslocatie is de Chaveehut, waar we overigens al op vrijdagavond terecht kunnen. Geef dan ook aan of je daar wilt eten/ontbijten?!
 

Uitleg: in november wil NKBV al van je weten of je je licentie verlenging kan aanvragen. Als dat zo is, dan verwerken ze dit ook direct op je Ledenpas. En als je in 2018 de verplichte bijscholingen niet zijn gevolgd en/of is nagelaten de licentie te verlengen dan vervalt de licentie per 1 januari in principe. Vanaf dat moment is de licentiehouder niet meer bevoegd zijn sporttechnische functie binnen NKBV-verband uit te oefenen (maar in Januari staan er nog geen klim-weekenden gepland in Oost-Brabant, dus dat is op dat moment nog geen probleem).
 

Wanneer je in 2019 alsnog aan de bijscholingsverplichting over 2018 voldoet (inhaalt als het ware) dan krijg je alsnog een licentie tot het einde van het lopende jaar (2019). Je kan je licentie in het lopende jaar nog activeren in MijnNKBV.  

Wanneer je deze aan het eind van 2019 wilt verlengen dan moet je ook aan de bijscholingsverplichting van 2019 hebben voldaan. (een bijscholing in januari kan helaas niet zowel voor 2018 als ook voor 2019 meetellen). Maar iedereen die zijn punten voor 2018 al volledig heeft, kan in januari 2019 direct de punten voor geheel 2019 compleet maken via dit extra kaderweekend.

De bijscholingen die nu gepland staan in dit weekend zijn:

    Reddingstechnieken
    Voorklimvaltraining
    Standplaatsbouw
    Touwtechnieken

En hiervoor zijn uiteraard ook instructeurs nodig om de bijscholing te geven (een bijscholing geven telt ook mee voor de bijscholingspunten).

En als je zelf nog ideeën hebt, of nog beter, een andere bijscholing wil geven…. Laat dit dan aan ons weten.

Zet het dus vast in je agenda! Samen met Regio Rijnland!

En uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen bijscholingspunten wil komen halen, maar gewoon gezellig mee gaat.


Sportieve groet,

Namens de veiligheid en opleidingscommissie KNBV Regio Oost Brabant

Inge van Vilsteren

06-23507584