Jeugdweekend 4 (Outdoor)

Jeugdweekend 4 (Outdoor)

Vindt plaats op t/m
Locatie: Pont a Lesse
Aanmelden kan tot en met

Kosten

jeugd t/m 18 jaar € 80.00
introducee / niet lid € 110.00

Details

Dit weekend is een combinatie van klimmen en andere outdoor activiteiten. We gaan dus een dag klimmen en een dag andere gave dingen doen. Wat we gaan doen is uiteraard nog een verrassing (ook voor ons). Voor zaterdag avond zijn we uiteraard ook aan het kijken naar iets anders dan een saaie camping.
Vanwege de aard van het weekend is er een minimale leeftijd van 12 jaar gesteld!!!!! Introducees kunnen alleen mee als er voldoende plaats is. Wat wel belangrijk is om te weten is dat er vanuit de NKBV subsidie gegeven wordt op jeugd activiteiten. De kosten die we in rekening brengen zijn dus een stuk lager dan de werkelijke kosten. Voor dit weekend kunnen we hopelijk ook weer subsidie regelen, waardoor we het toch betaalbaar kunnen houden. Door de overige outdoor activiteiten hebben we wel meer kosten dan normaal, waardoor dit weekend duurder is dan een normaal klimweekend. Leden betalen 80 euro en introducees 110 euro.

’s Avonds na een lekker dagje klimmen, koken we samen een driegangen menu (als je meer van afwassen houdt mag je natuurlijk ook toekijken hoe anderen dat klaarmaken). Normaal gesproken gaan we kamperen en waar mogelijk ontbreekt een gezellig kampvuurtje natuurlijk niet. Onder het genot van nootjes chips en een “fris” drankje kunnen die spannende, stoere en flink overdreven verhalen natuurlijk losbarsten.

Op zo’n weekend breng je jezelf natuurlijk mee, een lunchpakket voor de zaterdag middag en mooi weer. Om het makkelijk te maken sturen wij gewoon een bagagelijst, dan hoeven je pa of ma niet zo na te denken wat ze voor je moeten inpakken.

Om deel te nemen aan de jeugdweekenden is een (bergsport) verzekering welke bijzondere sporten dekt verplicht.
Introducés dienen een verzekering via de NKBV af te sluiten (kosten 2017 zijn 6 euro) en de kosten voor een introducee klimkaart Belgie (kosten 2017 zijn 6 euro). Wij regelen de aanvraag hiervan. Let op! voor introducees zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en leden gaan in principe voor.

Leden dienen zelf een klimjaarkaart aan te schaffen via de site van de NKBV. In de email bevestiging staat hiervoor meer informatie of volg deze link.
Je kunt ook direct naar mijnNKBV.nl gaan om de kaart aan te schaffen.
Dit heeft te maken met de wijzigingen in de regelingen voor klimmen in Belgie sinds 1 januari 2011. Zonder kaart mag er niet in Belgie geklommen worden en we zullen dit dus voor vertrek controleren!!

Voor dit weekend geldt een deelnemers bijdrage van 80 euro (110 euro voor introducés incl verzekering en klimkaart Belgie) welke op rekening nr. NL29RABO01339.33.059 t.n.v. NKBV Regio Oost-Brabant overgemaakt dient te worden onder vermelding van je naam/nkbv nummer en JC4-2019. Vriendelijk verzoek om per activiteit geld over te maken en indien het bedrag voor meer personen is, alle nkbv nummers erbij vermelden.
Let op! Ook in 2019 passen we op de jeugdweekenden de regel toe dat de inschrijving pas definitief is wanneer er betaald is.