Klimweekend 4a

Klimweekend 4a

Vindt plaats op t/m om 10:00
Locatie: Moha / Grands Malades

Kosten

zelfstandig klimmer € 15.00

Details

In verband met het corona virus zijn er wat speciale regels:

Zie : https://nkbv.nl/actueel/corona/klimmen-in-belgie-tot-1-juli.html

Daarnaast is het geen gewoon klimweekend, maar een klimweekend zonder instructie: alleen voor zelfstandig klimmers, dus met KVB-OS of KVB-OV licentie
Verder is het vervoer een punt: spreek met iemand uit de nog te vormen lijst van deelnemers af met wie je in de auto gaat zitten. Uit een (1) huishouden geen beperking, verschillende huishoudens max 2. Spreek met elkaar of je wel/niet mondkapje draagt.
We zoeken een gezamenlijke camping, ieder zorgt (al dan niet in samenspraak met anderen) afzonderlijk voor eigen eten. Iets lekkers om uit te delen mag natuurljik altijd.
============================================================================================================

Klimweekenden:
Een klimweekend van de NKBV Regio Oost Brabant is dé gelegenheid om lekker te klimmen in België. Ook voor gezelligheid en sfeer zijn deze weekenden een aanrader! Overnachten op een camping of bivakveld en koken bij het kampvuur…………… Dus meld je aan en ga mee!

Voor wie? Ieder met een KVB-OS OF KVB-OV.

Klimniveau.

Dat is niet zo belangrijk. Je hoeft geen 7b te kunnen klimmen om mee te doen. Maar voor het indelen van touwgroepen is het fijn om mensen van gelijk niveau met elkaar te laten klimmen. Geef aub je klimniveau aan (wat je buiten kunt voorklimmen, of als je niet kunt voorklimmen, wat je in de hal zonder touwsteun kunt uitklimmen) in het vrije tekstvak "opmerkingen" in de aanmelding. Bv: voorklim 5b, of, indoor 6a+.

Kosten:
Bij de genoemde kosten zijn het verblijf op de camping, en het gebruik van de regiotouwen en setjes ingebrepen. Zelf zorgen voor eigen klimmateriaal.

Kosten deelname: te voldoen op bankrekening NL29RABO01339.33.059 ten name van NKBV Regio Oost Brabant, onder vermelding van "Klimweekend 4a" en de naam/namen van de deelnemers. Pas na ontvangst van het cursusgeld is de inschrijving definitief.

Niet inbegrepen:
Eten. Ook het vervoer van en naar het klimgebied is niet bij de prijs inbegrepen. De kosten voor het vervoer graag rechtstreeks afrekenen met de chauffeur. .
Je hoeft in het begin niet meteen een hele voorklimset te hebben. Wel heb je minimaal een gordel, klimschoentjes en een helm nodig. Voor setjes, touw etc. zorgen wij.

Aanmelden en sluitingsdatum:
Aanmelden kan rechtstreeks op deze site (zie link op deze pagina) tot uiterlijk de laatste zaterdag vóór aanvang van het weekend. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst betaling. Vol is vol!!

Ongeveer een week voor het klimweekend krijgen alle deelnemers een mail met de laatste informatie over deelnemers, het klimgebied, overnachting en auto indeling.

Meer informatie over de klimweekenden:
organisator Pieter  (pietera.vanleeuwen@gmail.com)
Backup Organisator Maurice (mauricetermeer@gmail.com)


Tot ziens bij het volgende klimweekend!!
Hartelijke groeten, Pieter en Maurice