Jeugdweekend 2 (trad. Climbing)

Jeugdweekend 2 (trad. Climbing)

Vindt plaats op t/m
Locatie: Ettringen (D)
Aanmelden kan tot en met

Kosten

jeugd t/m 18 jaar € 38.50

Details

Dit wordt een bijzonder weekend want we gaan naar Ettringen in Duitsland waar er Trad. geklommen gaat worden. We proberen in ieder geval voor elke deelnmer een instructeur (dus 1op1) te regelen en indien mogelijk meer zodat iedereen lekker los kan in dit mooie gebied en kan leren hoe je met Nuts, Friends en Camelot's omgaat. Ook gaan we leren klimmen van spleten met verschillende hand en voet klemtechnieken. Dat houdt ook in dat de leeftijd voor dit weekend vanaf 12 jaar (t/m 21 jaar) is en dat je lid bent van de NKBV. Wanneer je al kunt voorklimmen (KVB-OV) heb je voorrang mocht er een wachtlijst zijn.

’s Avonds na een lekker dagje klimmen, koken we samen een driegangen menu (als je meer van afwassen houdt mag je natuurlijk ook toekijken hoe anderen dat klaarmaken). Normaal gesproken gaan we kamperen en waar mogelijk ontbreekt een gezellig kampvuurtje natuurlijk niet. Onder het genot van nootjes chips en een “fris” drankje kunnen die spannende, stoere en flink overdreven verhalen natuurlijk losbarsten.

Op zo’n weekend breng je jezelf natuurlijk mee, een lunchpakket voor de zaterdag middag en mooi weer. Om het makkelijk te maken sturen wij gewoon een bagagelijst, dan hoeven je pa of ma niet zo na te denken wat ze voor je moeten inpakken.

Om deel te nemen aan de jeugdweekenden is een (bergsport) verzekering welke bijzondere sporten dekt verplicht.

Voor dit weekend geldt een deelnemers bijdrage van 38.50 euro welke op rekening nr. NL29RABO01339.33.059 t.n.v. NKBV Regio Oost-Brabant overgemaakt dient te worden onder vermelding van je naam/nkbv nummer en JC2-2020. Vriendelijk verzoek om per activiteit geld over te maken en indien het bedrag voor meer personen is, alle nkbv nummers erbij vermelden.
Let op! Ook in 2020 passen we op de jeugdweekenden de regel toe dat de inschrijving pas definitief is wanneer er betaald is.