Jeugdweekend 2

Jeugdweekend 2

Vindt plaats op t/m
Locatie: Grand Malades (B)
Aanmelden kan tot en met

Kosten

jeugd t/m 18 jaar € 55.00
introducee / niet lid € 75.00

Details

I.v.m. het Coronavirus en de daarbij geldende regels is het nog niet zeker of dit weekend door kan gaan. Maak ook nog geen geld over op dit moment. Wij nemen contact op zodra er meer bekend is. Inschrijven is uiteraard wel mogelijk.

Wij van de jeugdcommissie zijn op zoek naar jeugdleden die net als wij van een gezellig weekend in de rotsen houden. Heb je nog nooit geklommen of juist al heel vaak? Maakt niets uit. Komend jaar hebben we weer diverse activiteiten. Voor zowel de beginner als de stoere 10C+ klimmer is er wel een uitdaging. Ben je tussen de 10 en de 18 jaar dan heb jij de perfecte leeftijd voor de JC.
Voor de wat oudere jeugd (12+) is er de mogelijkheid om met de opleiding tot zelfstandig voorklimmer te starten. Dus ook als je al langer (indoor) klimt hebben wij een uitdaging voor je. Let er wel op dat je dit tijdens de aanmelding doorgeeft.

’s Avonds na een lekker dagje klimmen, koken we samen een driegangen menu (als je meer van afwassen houdt mag je natuurlijk ook toekijken hoe anderen dat klaarmaken). Normaal gesproken gaan we kamperen en waar mogelijk ontbreekt een gezellig kampvuurtje natuurlijk niet. Onder het genot van nootjes chips en een “fris” drankje kunnen die spannende, stoere en flink overdreven verhalen natuurlijk losbarsten.

Op zo’n weekend breng je jezelf natuurlijk mee, een lunchpakket voor de zaterdag middag en mooi weer. Om het makkelijk te maken sturen wij gewoon een bagagelijst, dan hoeven je pa of ma niet zo na te denken wat ze voor je moeten inpakken.

Om deel te nemen aan de jeugdweekenden is een (bergsport) verzekering welke bijzondere sporten dekt verplicht.
Introducés dienen een verzekering via de NKBV af te sluiten (kosten zijn 7.50 euro) en de kosten voor een introducee klimkaart België (kosten zijn 6 euro). Wij regelen de aanvraag hiervan. Let op! voor introducees zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en leden gaan in principe voor.

Leden dienen zelf een klimjaarkaart aan te schaffen via de site van de NKBV. In de email bevestiging staat hiervoor meer informatie of volg deze link.
Je kunt ook direct naar mijnNKBV.nl gaan om de kaart aan te schaffen.
Dit heeft te maken met de de regelingen voor klimmen in België. Zonder kaart mag er niet in België geklommen worden en we zullen dit dus voor vertrek controleren!!

Voor dit weekend geldt een deelnemers bijdrage van 55 euro (75 euro voor introducés incl verzekering en klimkaart België) welke op rekening nr. NL29RABO01339.33.059 t.n.v. NKBV Regio Oost-Brabant overgemaakt dient te worden onder vermelding van je naam/nkbv nummer en JC2-2021. Vriendelijk verzoek om per activiteit geld over te maken en indien het bedrag voor meer personen is, alle nkbv nummers erbij vermelden.
Let op! We passen op de jeugdweekenden de regel toe dat de inschrijving pas definitief is wanneer er betaald is. Zolang er nog maatregelen van kracht zijn vanwege het coronavirus houden we de inschrijfdatum aan en hoeft er pas betaald te worden zodra we daarom vragen.

De kosten zijn ten opzichte van vorige jaren gestegen omdat sinds 2020 er geen subsidie meer gegeven wordt opde  jeugdactiviteiten. We zijn dus helaas genoodzaakt om de bijdrage te verhogen.